Advies & Coördinatie

Jouw kennisbank makkelijk en snel in gebruik

lift projectbegeleiding px

Hoe zorg je voor een vlekkeloze implementatie van je interne kennisbank?

Het implementeren van een interne kennisbank is geen project dat een organisatie jaarlijks doorloopt. Het is dan ook helemaal niet gek dat specifieke expertise op dit gebied mist.  

Wij wijzen je de weg

Lift ondersteunt jou bij de start of gedurende het hele proces.  We helpen je door middel van advies of we coördineren het project namens jouw organisatie. Zo neem jij direct de juiste stappen. Een efficiëntere manier om het project te doorlopen is er niet.

Over ons

LIFT: DE ADVISEUR

Specialistische kennis in jouw voordeel

Is er aan goede projectbegeleiding geen gebrek? Mist er enkel en alleen expertise op sommige vlakken? Samen met jou maken wij een plan van aanpak waarin organisatiebehoeften en gebruikerswensen samenkomen. Lift zorgt ervoor dat alle handvatten aanwezig zijn om goed van start te gaan. We hebben zelfs een database klaarstaan met veelgestelde vragen van medewerkers. Hiermee geef je jouw project een echte kickstart

Veel klanten vinden het fijn dat we gedurende het project ondersteuning blijven bieden. Dan houden wij nauw contact en geven wij waar nodig advies en bijsturing. Dat betekent niet dat Lift alleen coacht. Wij springen bij op verschillende verdiepingen, waar extra hulp wenselijk is. Zo kunnen wij jou ook ondersteunen bij het:

het doen van onderzoek; 

het bepalen van de onderwerpen en beslisboom;

het schrijven van copy of maken van andere content; .

het invoeren en beheren van content.

Samen gaan wij voor een goedwerkende interne kennisbank, die door alle afdelingen gedragen wordt en actief in gebruik is door medewerkers.

Verkort je project met minstens twee maanden

Een no-brainer; maak gebruik van onze database met veelgestelde vragen. Wij hebben deze veelgestelde vragen ook alvast voor je gecategoriseerd.
Zo geef jij je project écht een kickstart!

LIFT: DE COÖRDINATOR

Jouw nieuwe kennisbank van A tot Z geregeld

Naast onze adviserende rol, helpen we je ook graag de realisatie van de kennisbank. Wij doorlopen dan samen het gehele project. Elk vanuit onze eigen expertise.  Wij ontzorgen jou bij het opzetten van een interne kennisbank en zorgen voor een snel en soepel project.  

lift content schrijven px

Wat klanten zeggen

lift cta px

Wij helpen je graag

Wij kijken graag hoe, waarmee en in welke rol we jou kunnen helpen.
Laat het ons vandaag nog weten!

Liever gewoon even bellen? Dat kan! Bel Mendy via 06 417 796 41.

Scroll naar boven