Deel heldere en relevante informatie met medewerkers

Wij helpen met contentcreatie en contentmanagement

lift content creeeren px

Aan de slag met servicecontent

Zijn de voorbereidende stappen van je project doorlopen en heb je de onderwerpen en structuur van de kennisbank helder voor ogen? Dan ga je aan de slag met het schrijven van krachtige en heldere content. 

Maar, hoe pak je dit aan?

Maak gebruik van onze unieke expertise

Lift is gespecialiseerd in het maken van servicecontent. We zijn al jaren in gesprek met kennisbankgebruikers. Daarom weten we naar welke informatie ze zoeken en hoe ze dit het liefste tot zich nemen. Wij helpen jou graag bij het snel en efficiënt vullen van de kennisbank.

Hoe ondersteunt Lift bij content?

lift content schrijven px

We schrijven content voor jou

Je kan een interne kennisbank zien als een nieuwgebouwd huis. Prachtig van buiten, een sterke fundering en logisch ingedeeld van binnen. Kortom: de basis staat, maar nu is het tijd om een binnenhuisarchitect te raadplegen. Dit is precies de rol die wij op ons nemen. Eerst nemen we een kijkje in je keuken. We bepalen samen met jou de juiste tone-of-voice voor de content en schrijven makkelijk leesbare teksten met een heldere boodschap. Dit zetten we op de juiste plek in jouw huis.  

We helpen jou bij het schrijven van content

Heb je wel mankracht, maar mist bepaalde specifieke expertise? Helder communiceren zit in onze vezels en met deze ervaring helpen we jou bij het vormen van een goede basis. We geven je schrijftechnieken die jij kunt toepassen op je kennisbankartikelen en kunt gebruiken voor de interne stijlgids van jouw organisatie. Wil je toch nog graag een laatste check op je tekst? Wij zetten met alle liefde de laatste puntjes op de i.

We voeren de content voor je in, beheren de content of we ondersteunen je hiermee

Lift geeft jou alle handvatten. Het invoeren en beheren van kennisbankcontent is hierdoor geen uitdaging meer. Al is het misschien af en toe handig dat wij met jou meekijken. Geen probleem! Lift kan de wijzigingen voor je doorvoeren. Heb je liever dat het gehele content beheer uit handen wordt genomen? Lift doet het graag. 

Wij helpen jou met het opzetten van een kennisbank op intranet

Relevante, begrijpelijke content en vindbare documenten. Dat is ons doel.

lift home px

Onze klanten

klanten
klanten
klanten
klanten
klanten
klanten
klanten
Onze klanten
Onze klanten
vista collega logo png
logo aventus klant
lift cta px

Wij helpen je graag

Wij kijken graag hoe, waarmee en in welke rol we jou kunnen helpen.
Laat het ons vandaag nog weten!

Liever gewoon even bellen? Dat kan! Bel Mendy via 06 417 796 41.

Scroll naar boven