De knelpunten van jouw kennisbank in beeld

Een sprong naar beter

We weten dat het een uitdaging kan zijn om ervoor te zorgen dat je digitale kennisbank niet alleen up-to-date is, maar ook effectief en gebruiksvriendelijk. Misschien worstel je met vragen als: Wordt de informatie wel gevonden? Sluiten de vorm en structuur aan bij wat je medewerkers nodig hebben? Of misschien heb je het gevoel dat ondanks alle inspanningen, je kennisbank niet het gewenste resultaat oplevert.

Onze audit voor Synigo Pulse-gebruikers richt zich op het opsporen van knelpunten en het optimaliseren van de bruikbaarheid van je kennisbank. Wij helpen je om deze om te vormen tot een waardevol en effectief hulpmiddel voor jullie organisatie.

Maar hoe doen we dat?

lift home px
analyse van toppagina's

Ontdek de kracht van je meest bezochte pagina’s. Met een gedetailleerde checklist onderzoeken we deze pagina’s om knelpunten te identificeren en geven gerichte adviezen voor verbeteringen.

hoofdthema's onder de loep

Elk hoofdonderwerp krijgt onze volle aandacht. We analyseren hoe deze onderdelen bijdragen aan de algemene doeltreffendheid van je kennisbank. Je ontvangt specifieke aanbevelingen om elk hoofdonderwerp te optimaliseren.

knelpunten in beeld

Ontvang ons rapport met een algehele conclusie, sterke punten en verbeteringen per onderwerp, en een gedetailleerde Excel-analyse van top pagina’s. Dit zijn praktische en gerichte adviezen om de effectiviteit en het gebruiksgemak te verhogen.

training redacteuren

Fris de kennis op en verfijn de vaardigheden van de redacteuren met onze training voor redacteuren. We doen dit door eigen voorbeelden te behandelen en praktische tips te geven.

Klantenreview

Waarom kiezen voor onze audit?

Gerichte expertise

Onze jarenlange ervaring met kennisbanken en het Synigo Pulse-platform zorgt voor een audit van hoge kwaliteit.

Snelle doorlooptijd 

Met een doorlooptijd van slechts 4 weken zie je snel verbeteringen.

Praktische oplossingen 

Wij bieden realistische en uitvoerbare aanbevelingen die zijn afgestemd op je specifieke behoeften.

Verbeterde gebruikerservaring 

Ons doel is om jouw organisatie een gebruiksvriendelijkere en productievere kennisbank te bieden. Zo vinden je collega’s makkelijker wat ze nodig hebben.

png

Onze analyse, jouw verbetering

Zoek je een manier om je kennisbank te verbeteren met gedegen begeleiding? Kies dan dit auditpakket. Wij voeren een grondige audit uit en voorzien je van alle benodigde inzichten en adviezen. Hiermee kun je zelf aan de slag om je kennisbank te optimaliseren. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Content check: We duiken in de top 10 pagina’s van je kennisbank met onze uitgebreide checklist.
 • Tips per hoofdrubriek: Voor elke belangrijke rubriek leveren we essentiële tips voor verbetering en we kijken ook naar wat er al heel goed gaat.
 • Overkoepelend advies: Je ontvangt een adviesrapport met daarin een analyse van sterke punten en mogelijke verbeteringen.

En dat alles binnen een tijdsbestek van 4 weken. Na onze grondige analyse en praktische tips, heb je alles in handen om je content te verfijnen en de kennisbank zelf te optimaliseren. Wil je de checklist vaker gebruiken?  Informeer naar de mogelijkheden voor aanschaf.

png


Optionele extra’s: €1450,-

 • Opfristraining voor redacteuren/contentbeheerders: We frissen de kennis op en verfijnen de vaardigheden van de redacteuren.
 • Naslagwerk voor redacteuren: Inclusief een mini checklist en schrijfwijzer, zodat je team consistent en effectief kan blijven werken.
png

Zelf aan de slag met onze audit

Met het ‘zelf aan de slag pakket’ geven we jou de controle. Dit is ideaal voor iedereen die:

 • Expertise heeft in online content en het beheren van kennisbanken.
 • Zelfstandig kan werken en weet van aanpakken.
 • In staat is om na een startgesprek zelfstandig analyses uit te voeren.

Wij bieden je alles wat je nodig hebt om deze uitdaging succesvol aan te gaan. Ons pakket omvat:

 • Startgesprek: Een kick-off sessie om je op weg te helpen.
 • Audit checklist: Een uitgebreide lijst met punten om je kennisbank grondig te evalueren.
 • Naslagwerk voor redacteuren: Een compacte gids over onze schrijfstijl en benadering, inclusief een mini checklist en schrijfwijzer.

Met deze hulpmiddelen in handen ben je perfect uitgerust om jouw kennisbank zelfstandig te analyseren en te verbeteren. 

png

Wat zeggen klanten

lift cta px

Wij helpen je graag

Wij kijken graag hoe, waarmee en in welke rol we jou kunnen helpen.
Laat het ons vandaag nog weten!

Liever gewoon even bellen? Dat kan! Bel Mendy via 06 417 796 41.

Scroll naar boven