Zelf aan de slag?
Maak dan een kickstart!

Verkort je project met twee maanden en
doorloop meteen de juiste stappen

lift blauwdruk kennisbank px

Onze expertise in jouw voordeel

Het proces van het opzetten, inrichten en implementeren van een interne kennisbank kennen wij van A tot Z. Wij zetten daarom graag onze expertise in voor jouw voordeel.

Haal je onze hulp in huis? Dan garanderen wij dat je de duur van het proces met minimaal twee maanden verkort en je de meteen juiste stappen neemt. 

Een fantastische start voor jouw project!

De kickstart, wat is het recept?

Een effectief en efficiënt plan van aanpak

Wij geven een advies passend bij jouw organisatie. Samen met jou maken we een plan van aanpak waarin organisatiebehoeften en gebruikerswensen samenkomen. Lift zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt  om goed van start te gaan.

Veelgestelde vragen op een logische wijze gecategoriseerd

Maak gebruik van onze database van veelgestelde vragen. Het enige wat jij (of wij) nog hoeft te doen, is deze nog op maat maken. 

Teksten geschikt voor online kennisbanken

Een kennisbank met moeilijke artikelen is niet gebruiksvriendelijk. Lift helpt jou bij het vormen van een goede basis en geeft schrijftechnieken voor kennisbankartikelen. Gebruik dit voor de interne stijlgids van jouw organisatie. 

Wil je het liever helemaal uit handen geven? Wij doen het graag voor je. 

Borging en eigenaarschap creëren

Dit start al bij het begin van het project. Zodat er natuurlijk eigenaarschap ontstaat. Maar we geven ook praktische tips. Hoe ga je verder als het project is afgelopen? Hoe houd je alle inhoud actueel? En hoe zorg je ervoor dat iedere afdeling eigenaarschap toont? Lift laat je zien hoe de nieuwe interne kennisbank gedragen wordt door de héle organisatie. 

lift content vullen px

Wat klanten zeggen

lift cta px

Wil jij ook een kickstart?

Laat het ons vandaag nog weten!

Bel Mendy via 06 417 796 41.
of

Scroll naar boven