Wij zijn Lift!

Ontmoet het team

Wij zijn de schakel tussen jou en jouw toekomstige of geoptimaliseerde interne kennisbank. Samen met jou zetten wij stappen om het oude vertrouwde intranet om te zetten naar een frisse en toegankelijke kennisbank. Of we maken samen jouw kennisbank nog efficiënter en effectiever. Wij zien onszelf letterlijk als jouw lift. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen op welke verdieping je in- en uitstapt. 

Hoe ondersteunen we jou
en wat vinden wij daarin belangrijk?

Lift heeft jarenlange ervaring opgedaan in het marketing- en communicatievak. Helder en duidelijk communiceren zit diep in onze vezels en is het streven waar wij iedere dag naartoe werken. Hoe mooi is het als je door middel van eerlijke en effectieve communicatie een brug bouwt tussen een organisatie en haar medewerkers? Weten voor wie je een kennisbank maakt en wat deze mensen nodig hebben, is cruciaal. Door hier écht aandacht aan te besteden, is het creëren van een toegankelijke online kennisbank mogelijk. Iets waar je iedere dag profijt van hebt. 

lift over ons px

Lift’s bellboys

Lift stelt zich graag even aan je voor

Waar komen deze passionele communicatiekillers vandaan? Onze thuisbasis ligt in Franeker, maar onze wortels reiken al lang verder dan alleen het noordelijke punt van Nederland. Ondertussen bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij? Beter gezegd ons vijfkoppige team. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme binnen Lift. We vertrekken vanuit één visie: ‘eerlijk en oprecht communiceren’. 

lift mendy px

Mendy Visser

Communicatieadviseur, projectmanager & eigenaar

Mendy is degene die je spreekt als je met ons in contact komt. Ze is sociaal, geïnteresseerd en (bijna) altijd vrolijk.

“Mijn doel is dat jij de rust en vertrouwen hebt dat we samen de juiste stappen zetten en het project echt slaagt. Ik denk in mogelijkheden en zoek daarbij graag de verbinding. Met als doel jou écht vooruit helpen”

Kun je wakker maken voor:
Patat oorlog zonder uitjes | Warm bad met Netflix en een kop thee

Nadja Koning

Contentbeheerder en projectmedewerker

Nadja zorgt voor het hele plaatje van de kennisbank. Van teksten tot aan de opmaak; ze maakt er één geheel van. Ze is nieuwsgierig, heeft oog voor detail en houdt van een uitdaging.

“We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn als je niet makkelijk de juiste informatie kunt vinden. Met overzicht en duidelijkheid probeer ik het makkelijker en leuker te maken!

Kun je wakker maken voor:
Een reis (ongeacht de bestemming) | Goede muziek | Pizza Hawaii

lift nadja px
lift beau px

Beau Schenk

Freelance online tekstschrijver, copywriter en redacteur

www.keukenmeid.com

Beau zorgt ervoor dat de teksten in de kennisbank sterk en helder zijn. Ze is sociaal, een tikkie direct en niet te beroerd om flink te schrappen in teksten (als dat nodig is natuurlijk 😉 ).

“Als je to the point bent, zit je nooit mis. Ik laat de teksten van Lift van het scherm knallen: foutloos, lekker duidelijk en met de juiste tone of voice.”

Kun je wakker maken voor:
Friends-marathon | Augurken | Kruidnoten met karamel-zeezout

Charel van den Hul

Freelance online tekstschrijver, copywriter en redacteur

EVENT-JES

Charel zorgt voor strakke, duidelijke en actieve teksten binnen de kennisbank. Ze is enthousiast, duidelijk en soms een tikkeltje te perfectionistisch.

“Met een vleugje humor zorg ik ervoor dat de informatie duidelijk is voor iedereen. Ik draai er niet omheen en zorg voor makkelijk leesbare en foutloze teksten.”

Kun je wakker maken voor:
Patat mayo (saus apart) | Avond dansen in de kroeg | Vers stokbrood met satésaus

lift charel px
lift stephanie px

Stephanie Roodink

Freelance online tekstschrijver, copywriter en redacteur

EVENT-JES

Stephanie schrijft vlotte, pakkende en scherpe teksten voor de kennisbank. Ze is altijd goedlachs, creatief en niet bang om kritisch te zijn.

“Als de boodschap goed is, heeft het weinig woorden nodig. Ik schrijf iedere tekst kort en bondig: geen poespas, een tikkeltje humor & recht door zee.”

Kun je wakker maken voor:
Goed glas wijn | Perfecte schuimlaag op haar cappuccino | Verre reizen

Lift’s partners

synigo x

Synigo Pulse: een platform voor sociaal intranet & digitale werkplek. Een bevlogen en vooruitstrevend bedrijf waar we keer op keer prettig mee samenwerken. Synigo Pulse verzorgt de online omgeving en Lift richt Weten & Regelen samen met jou in. 

adoptics x

Is jouw kennisbank te vinden op een (nieuw) sociaal intranet? Betrek dan vooral medewerkers bij het bouwen, want het gaat om meer dan alleen techniek. Wat hebben zij nodig om met gemak en plezier hun werk te doen? In samenwerking met Adoptics begeleidt Lift organisaties om te komen tot een communicatieportal waar medewerkers blij van worden.

lift cta px

Naar welke verdieping mogen wij jou brengen?

Scroll naar top