Wij zijn Lift!

Ontmoet het team

Wij zijn de schakel tussen jou en jouw toekomstige of geoptimaliseerde interne kennisbank. We zorgen ervoor dat via het intranet collega’s zelf relevante informatie en documenten vinden. Wij zien onszelf letterlijk als jouw lift. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen op welke verdieping je in- en uitstapt. 

‘We rise by lifting others’

Hoe ondersteunen we jou
en wat vinden wij daarin belangrijk?

Lift heeft jarenlange ervaring opgedaan in het marketing- en communicatievak. Helder en duidelijk communiceren zit diep in onze vezels en is het streven waar wij iedere dag naartoe werken. Hoe mooi is het als je door middel van eerlijke en effectieve communicatie een brug bouwt tussen een organisatie en haar medewerkers? Weten voor wie je een kennisbank maakt en wat deze mensen nodig hebben, is cruciaal. Door hier écht aandacht aan te besteden, is het creëren van een toegankelijke online kennisbank mogelijk. Iets waar je iedere dag profijt van hebt. 

Over ons

Lift

stelt zich graag aan je voor

Waar komen deze passionele communicatiekillers vandaan? Onze thuisbasis ligt in Franeker, maar onze wortels reiken al lang verder dan alleen het noordelijke punt van Nederland. Ondertussen bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij? Beter gezegd ons vijfkoppige team. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme binnen Lift. We vertrekken vanuit één visie: ‘eerlijk en oprecht communiceren’. 

lift mendy px

Mendy Visser

Communicatieadviseur, projectmanager & eigenaar

Mendy is senior communicatieadviseur met als specialisme; (interne) digitale communicatie en informatievoorziening. Eerlijke en effectieve communicatie is haar speerpunt. Niet zomaar een dienst leveren, maar écht waarde toevoegen. De brug bouwen tussen de organisatie en haar medewerkers en/ of klanten. Weten voor wie je het doet is daarbij cruciaal.

“Mijn doel is dat jij de rust en vertrouwen hebt dat we samen de juiste stappen zetten en het project echt slaagt. Ik denk in mogelijkheden en zoek daarbij graag de verbinding. Met als doel jou écht vooruit helpen”

Mendy is degene die je spreekt als je met ons in contact komt. Ze is sociaal, geïnteresseerd en (bijna) altijd vrolijk.

Kun je wakker maken voor:
Patat oorlog zonder uitjes | Warm bad met Netflix en een kop thee

Eileen Hartman

Junior communicatieadviseur en projectcoördinator

Eileen is junior communicatieadviseur en projectcoördinator. Ze begeleidt organisaties met het inrichten of optimaliseren van hun kennisbank. Ze neemt je bij de hand en laat pas los wanneer de puntjes op de i zijn gezet. Ze schrijft graag steengoede teksten of bedenkt creatieve communicatiemiddelen, Eileen pakt alles aan.

Eileen is aanstekelijk vrolijk, sociaal en een tikkeltje eigenwijs.

‘’Ik zorg ervoor dat we de klus klaren. Samen of alleen. Doen jij en ik het samen? Dan maak ik elke stap logisch, helder en gemakkelijk is. En belangrijker, dat je vertrouwen krijgt om het ook zelf te kunnen.’’

Kun je wakker maken voor:
Broodje carpaccio | Een goed pak sneeuw | vitamine D

Blank x
Doreen

Doreen Borneman

Senior communicatie- en adoptieadviseur en projectmanager

Met haar ervaring op het gebied van interne communicatie bij digitale veranderingen ondersteunt Doreen organisaties om te komen tot een communicatie- en samenwerkportal waar medewerkers blij van worden. Structuur en overzicht, daar moet je Doreen voor hebben! Ze neemt het team mee en houdt de mens in het verandertraject scherp in beeld. Doreen is spontaan, energiek en georganiseerd.

“Ik vind het fantastisch om organisaties en medewerkers écht verder te helpen, zodat ze met meer gemak en plezier hun werk kunnen doen.”

Kun je wakker maken voor:

Een spontane vakantie | Chocolonely karamel-zeezout | Verrassingen!

Chris Couenberg

Senior adoptieadviseur en trainer

Chris is een ICT-er die wensen vertaalt naar oplossingen. Hij zorgt voor verbinding tussen de organisatie, haar medewerkers en IT. Op basis van de wensen en behoeftes van medewerkers zoekt Chris naar de best passende oplossing. Daarmee helpt hij organisaties om leuker en makkelijk (samen) te werken. Als trainer draagt hij zijn kennis met veel plezier en humor over. Chris is altijd vrolijk, enthousiast en gedreven.

”Ik zie vaak dat mensen allerlei nieuwe digitale gereedschappen krijgen en er dan niet echt goed gebruik van weten te maken. Dat kan beter, leuker en makkelijker.” 

Kun je wakker maken voor:
Zelf een eindje vliegen | Een lekkere Griekse salade | Echt Italiaans ijs!

Chris

Lift’s partners

synigo x

Synigo Pulse: een platform voor sociaal intranet & digitale werkplek. Een bevlogen en vooruitstrevend bedrijf waar we keer op keer prettig mee samenwerken. Synigo Pulse verzorgt de online omgeving en Lift richt Weten & Regelen samen met jou in. 

adoptics x

Adoptics helpt medewerkers en organisaties met het optimaal gebruik maken van hun digitale werkplek. Hierdoor wordt (samen)werken leuk en makkelijk! In samenwerking met Adoptics begeleidt Lift organisaties om te komen tot een communicatieportal waar medewerkers blij van worden.

lift cta px

Naar welke verdieping mogen wij jou brengen?

Scroll naar boven