Onze klanten

We laten ze graag zelf aan het woord

Weten wij precies hoe we een interne kennisbank moeten inrichten, zijn we ontzettend goed in wat we doen én ook nog eens leuk om mee samen te werken? Ja, wij vinden van wel. Maar we houden van eerlijke communicatie, dus we laten veel liever zien wat klanten van ons vinden!

lift klanten px
Klanten

Yvonne Hoekstra

Opleider voor MBO in regio Haaglanden

""Het resultaat was verhelderend: niet alleen werden de knelpunten zichtbaar, maar het liet ons ook zien wat er al heel goed ging."
"Een jaar na de lancering van ons intranet, wilden we onze informatievoorziening evalueren en verbeteren, een soort 0-meting doen. Gezien onze eerdere positieve ervaring met Lift bij het opzetten van onze kennisbank, was het een logische stap hen te benaderen voor een contentaudit. Het resultaat was verhelderend: niet alleen werden de knelpunten zichtbaar, maar het liet ons ook zien wat er al heel goed ging.

Onze wens was de aanbevelingen door te vertalen in een praktisch en handzaam soort manifest (aandachtspunten met voorbeelden) voor redacteuren en dit met de redacteuren door te nemen. Dit hielp enorm bij het verduidelijken en stimuleren van de kwaliteit van onze content bij de redacteuren.

Dankzij Lift's deskundige begeleiding en de effectieve samenwerking zijn we vol vertrouwen begonnen met de implementatie van de aanbevelingen. Echt een aanrader. Een groot dankjewel aan het Lift-team voor dit waardevolle project!"
"De aansprekende basisprincipes, leuke werkvormen en materialen en hun aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat dit project intern echt is gaan leven. "
“Mendy en Eileen hebben ons geholpen bij het maken van een plan van aanpak voor het herstructureren en herschrijven van onze kennisbank. Anders dan wat Lift meestal doet, ging het in ons geval niet om een interne kennisbank, maar om de kennisbank voor onze klanten. Ondanks hun volle agenda, gingen ze de uitdaging aan om ons op weg te helpen. En daar zijn we maar wat blij mee!

We hadden al best goed in beeld waar we verbeteringen in door konden voeren, maar er was zoveel te doen, we zagen door de bomen het bos niet meer. Eileen en Mendy hebben ons op een hele praktische manier in twee workshops geholpen bij het maken van een plan van aanpak. De aansprekende basisprincipes, leuke werkvormen en materialen en hun aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat dit project intern echt is gaan leven. Heel erg bedankt!”
Parnassys

Annemiek Ferket

Leerlingadministratie- en volgsysteem voor basisscholen in Nederland

Klanten

Jantien Lagerweij

Woningcorporatie in Assen
Teammanager ICT

"Samenwerken met Mendy en Eileen van Lift is één groot feest, een explosie van positieve energie. "

"Veranderen en communicatie gaan hand in hand. Met Lift haal je niet alleen communicatie maar juist ook verander bewustzijn en digitaal verander talent in huis. Samenwerken met Mendy en Eileen van Lift is één groot feest, een explosie van positieve energie. 

Bij Actium hebben we een grote verandering doorgevoerd, met onder andere de overgang naar een nieuwe werkplek in de cloud. De communicatie over deze verandering was in handen van het team van Lift, in samenwerking met onze eigen communicatie adviseur. 

Gedegen, planmatig, creatief, sensitief. Niets is de mensen van Lift te veel. Ze blinken uit in hun talent om digitale transformatie begrijpelijk en aansprekend te communiceren. Bruggenbouwers tussen organisatie en ICT, vanuit hun begrip van wat mensen nodig hebben aan informatie. Motor in een succesvolle digitale transitie. Maken de plannen, maar voeren ze ook uit met inspirerende energie en prachtige resultaten. Met Lift ben je echt samen aan het werk, op weg naar een resultaat. Natuurlijk kiezen we er bij Actium voor om ons volgende traject weer samen met Lift te doen! Onze kennisbank is dankzij Lift nu goed op orde, en we gaan samen een adoptietraject M365 in!
"
"Ook na de livegang checkte zij nog bij mij in. Dit getuigt van oprechte betrokkenheid."
"De samenwerking met Lift heb ik als zeer prettig ervaren. Zij hebben mij enorm geholpen met de inrichting van MIA voor ons facilitair bedrijf. Van het maken van de structuur tot het redigeren en publiceren van teksten. Eileen en Mendy dachten goed met mij mee en probeerde zich echt te verplaatsen in onze situatie. Ook na de livegang checkte zij nog bij mij in. Dit getuigt van oprechte betrokkenheid. Echt heel erg leuk."
ROC Mondriaan logo RGB

Kristel van den Heuvel

Opleider voor MBO in regio Haaglanden - Assistente Hoofd Facilitaire Dienst

Klanten

Yvonne Hoekstra

Opleider voor MBO in regio Haaglanden

"Ook heeft Lift ons en onze dienstredacteuren getraind. Vooral in het kijken vanuit de gebruiker bij het presenteren van informatie. Dat is ons echt ingeprent."

"Lift heeft ROC Mondriaan geholpen bij het opzetten van de structuur voor 'Weten en Regelen'. Dat scheelde ons heel veel tijd en het wiel uitvinden. Met de basisstructuur konden wij snel aan de slag. Ook heeft Lift ons en onze dienstredacteuren getraind. Vooral in het kijken vanuit de gebruiker bij het presenteren van informatie. Dat is ons echt ingeprent. Daarmee hadden wij een mooie basis om zelf onze schoolredacteuren op te leiden. Met als basis tot op de dag van vandaag de presentatie van Lift. "
"Na een duidelijke workshop van Mendy en Eileen konden we zonder moeite
aan de slag"

"Lift heeft ons fantastisch geholpen met het opzetten van Weten & Regelen voor onze nieuwe intranet. Na een duidelijke workshop van Mendy en Eileen konden we zonder moeite aan de slag. Dankzij de herschreven teksten van Beau en de logische structuur van Mendy  was het vullen van Weten & Regelen een stuk makkelijker. Dit heeft veel tijd bespaard. Wij hebben het samenwerken met Lift
heel prettig en fijn ervaren."
ROC Mondriaan logo RGB

Johanneke de Rooij

Opleider voor MBO in regio Haaglanden - afdeling HRM

lift feenstra px

Djana Eminovic

Energie service bedrijf

"Ze weet goed hoe je van een grote hoeveelheid informatie tot relevante en gebruiksvriendelijke content komt"

"Mendy heeft Feenstra ondersteund bij het inrichten van een nieuwe kennisbank voor ons sociale intranet. Je kunt dit met vertrouwen aan Mendy overlaten. Ze weet goed hoe je van een grote hoeveelheid informatie tot relevante en gebruikersvriendelijke content komt. Ik heb Mendy ervaren als to the point, waarbij zij eerlijk advies geeft en altijd meedenkt hoe je samen nog meer resultaat kunt bereiken. Er staat nu een relevante kennisbank waar Feenstra echt baat bij heeft."
"Binnen 1 maand hebben we de Weten & Regelen structuur voor onze nieuwe sociale digitale werkomgeving opgezet, onder leiding van Mendy"

"Binnen 1 maand hebben we de Weten & Regelen structuur voor onze nieuwe sociale digitale werkomgeving opgezet, onder leiding van Mendy. Dat hadden we zonder haar niet gekund. Het lijkt zo simpel, maar waar begin je? Mendy heeft veel ervaring en daarmee loodste zij ons snel door een woud aan informatie en bracht daar een logische structuur in aan. Steeds vanuit het oogpunt: wat en hoe zoeken medewerkers? Hierdoor hebben wij veel tijd bespaard. Mendy is een prettige persoonlijkheid, heeft humor en luistert goed. Eigenlijk jammer dat we zo snel klaar waren 😉 want het was fijn samenwerken."
vektis logo

Joyce
van Schip - Wagter

Business intellence centrum voor de zorg

roc friese poort logo

Jelma Dekker

ROC Friese Poort

"Ze heeft een mooi en goed werkbaar product afgeleverd, waar wij als ROC Friese Poort erg blij mee zijn en iedere dag van profiteren"

"Mendy heeft bij ROC Friese Poort meegewerkt aan de introductie van een social intranet. Ik heb haar leren kennen als een consciëntieuze en zelfstandige werker en een uitstekende samenwerker. Ze heeft een mooi en goed werkbaar product afgeleverd, waar wij als ROC Friese Poort erg blij mee zijn en iedere dag van profiteren. Ze kan dan ook trots zijn op wat ze binnen ROC Friese Poort heeft neergezet met de applicatie Weten & Regelen voor medewerkers."
"Door haar zelfstandige manier van werken, kon ik de leiding van het project met een gerust hart aan Mendy overlaten."

"Mendy heb ik vanuit Rijn IJssel leren kennen als een toegankelijke, pragmatische en bevlogen communicatieprofessional. Haar kennis en ervaring met het opzetten en beheren van kennisbanken zet ze in om de digitale interne informatievoorziening in organisaties te optimaliseren. Altijd vanuit het oogpunt van de gebruiker: wat hebben ze écht nodig en hoe zoeken ze die informatie? Door het stellen van kritische vragen coacht ze contentbeheerders om dat ook te doen. Door haar zelfstandige manier van werken, kon ik de leiding van het project met een gerust hart aan Mendy overlaten. Hierdoor hebben wij veel tijd bespaard."
rijs ijssel logo

Doreen
Borneman - Schlepers

ROC Rijn IJssel

ggd logo x

Annemarieke
IJdema - Wiersma

Voor GGD Fryslân verzorgden we een workshop 'schrijven anno 2020'.

"Mendy reikt tijdens de workshop praktische handvatten aan, waarmee deelnemers direct in de praktijk aan de slag kunnen!"

"Helder, informatief en leerzaam. Zo beschrijven de deelnemers de workshop die Mendy bij ons heeft gegeven. Mendy reikt tijdens de workshop praktische handvatten aan, waarmee deelnemers direct in de praktijk aan de slag kunnen! Begin direct met de clou, wordt genoemd als belangrijkste inzicht. Een geslaagde sessie waarbij we direct resultaat zien in emailverkeer."
lift cta px

Wij helpen je graag

Wij kijken graag hoe, waarmee en in welke rol we jou kunnen helpen.
Laat het ons vandaag nog weten!

Liever gewoon even bellen? Dat kan! Bel Mendy via 06 417 796 41.

Scroll naar boven