Onze klanten

We laten ze graag zelf aan het woord

Weten wij precies hoe we een interne kennisbank moeten inrichten, zijn we ontzettend goed in wat we doen én ook nog eens leuk om mee samen te werken? Ja, wij vinden van wel. Maar we houden van eerlijke communicatie, dus we laten veel liever zien wat klanten van ons vinden!

lift klanten px
lift feenstra px

Djana Eminovic

Energie service bedrijf

"Ze weet goed hoe je van een grote hoeveelheid informatie tot relevante en gebruiksvriendelijke content komt"

"Mendy heeft Feenstra ondersteund bij het inrichten van een nieuwe kennisbank voor ons sociale intranet. Je kunt dit met vertrouwen aan Mendy overlaten. Ze weet goed hoe je van een grote hoeveelheid informatie tot relevante en gebruikersvriendelijke content komt. Ik heb Mendy ervaren als to the point, waarbij zij eerlijk advies geeft en altijd meedenkt hoe je samen nog meer resultaat kunt bereiken. Er staat nu een relevante kennisbank waar Feenstra echt baat bij heeft."
"Binnen 1 maand hebben we de Weten & Regelen structuur voor onze nieuwe sociale digitale werkomgeving opgezet, onder leiding van Mendy"

"Binnen 1 maand hebben we de Weten & Regelen structuur voor onze nieuwe sociale digitale werkomgeving opgezet, onder leiding van Mendy. Dat hadden we zonder haar niet gekund. Het lijkt zo simpel, maar waar begin je? Mendy heeft veel ervaring en daarmee loodste zij ons snel door een woud aan informatie en bracht daar een logische structuur in aan. Steeds vanuit het oogpunt: wat en hoe zoeken medewerkers? Hierdoor hebben wij veel tijd bespaard. Mendy is een prettige persoonlijkheid, heeft humor en luistert goed. Eigenlijk jammer dat we zo snel klaar waren 😉 want het was fijn samenwerken."
vektis logo

Joyce
van Schip - Wagter

Business intellence centrum voor de zorg

roc friese poort logo

Jelma Dekker

ROC Friese Poort

"Ze heeft een mooi en goed werkbaar product afgeleverd, waar wij als ROC Friese Poort erg blij mee zijn en iedere dag van profiteren"

"Mendy heeft bij ROC Friese Poort meegewerkt aan de introductie van een social intranet. Ik heb haar leren kennen als een consciëntieuze en zelfstandige werker en een uitstekende samenwerker. Ze heeft een mooi en goed werkbaar product afgeleverd, waar wij als ROC Friese Poort erg blij mee zijn en iedere dag van profiteren. Ze kan dan ook trots zijn op wat ze binnen ROC Friese Poort heeft neergezet met de applicatie Weten & Regelen voor medewerkers."
"Door haar zelfstandige manier van werken, kon ik de leiding van het project met een gerust hart aan Mendy overlaten."

"Mendy heb ik vanuit Rijn IJssel leren kennen als een toegankelijke, pragmatische en bevlogen communicatieprofessional. Haar kennis en ervaring met het opzetten en beheren van kennisbanken zet ze in om de digitale interne informatievoorziening in organisaties te optimaliseren. Altijd vanuit het oogpunt van de gebruiker: wat hebben ze écht nodig en hoe zoeken ze die informatie? Door het stellen van kritische vragen coacht ze contentbeheerders om dat ook te doen. Door haar zelfstandige manier van werken, kon ik de leiding van het project met een gerust hart aan Mendy overlaten. Hierdoor hebben wij veel tijd bespaard."
rijs ijssel logo

Doreen
Borneman - Schlepers

ROC Rijn IJssel

ggd logo x

Annemarieke
IJdema - Wiersma

Voor GGD Fryslân verzorgden we een workshop 'schrijven anno 2020'.

"Mendy reikt tijdens de workshop praktische handvatten aan, waarmee deelnemers direct in de praktijk aan de slag kunnen!"

"Helder, informatief en leerzaam. Zo beschrijven de deelnemers de workshop die Mendy bij ons heeft gegeven. Mendy reikt tijdens de workshop praktische handvatten aan, waarmee deelnemers direct in de praktijk aan de slag kunnen! Begin direct met de clou, wordt genoemd als belangrijkste inzicht. Een geslaagde sessie waarbij we direct resultaat zien in emailverkeer."
lift cta px

Wij helpen je graag

Wij kijken graag hoe, waarmee en in welke rol we jou kunnen helpen.
Laat het ons vandaag nog weten!

Liever gewoon even bellen? Dat kan! Bel Mendy via 06 417 796 41.

Scroll naar top